• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

 

Actuacions

Les nostres actuacions sempre són relacionades amb la infància i l'adolescència, les seves famílies i els/les professionals i institucions que s'hi relacionen.

Pretenem promoure el coneixement i el respecte als drets dels infants i els/les adolescents, i realitzar accions de defensa d'aquests.

També prestem especial atenció a aquells col·lectius d'infants i adolescents que es troben en una situació d'extrema vulnerabilitat, de risc o exclusió social, i/o que pateixen, o poden patir, maltractaments.
 
 
 

Espai Divertit

Divertit és un centre de suport familiar, un espai lúdic i educatiu per a infants i les seves famílies amb el qual l'APRODEF ha establert un conveni de col·laboració.

Es realitzen activitats de joc lliure per als més petits que afavoreixen el desenvolupament psicomotor, així com diversos tallers (anglès, pintura, manualitats, màgia...) per a infants més grans, i xerrades per a mares i pares.

Oferim també orientació i recolzament psicoeducatius.
 
 
 

Punt d'informació sobre infància i adolescència (PINF)

El PINF (Punt d'informació sobre Infància i Adolescència) és un servei adreçat a professionals, voluntaris/àries i a ciutadans i ciutadanes en general amb informació especialitzada en infància i adolescència.

Conté abundant documentació i informació sobre temes relacionats amb els drets dels infants i els/les adolescents: articles, notícies, normativa, publicacions, materials educatius i divulgatius, directori de recursos especialitzats, etc.
 
 
 

Butlletí Colors

Colors és un butlletí editat per l'APRODEF amb una periodicitat regular i que aborda temes d'interès relacionats amb la infància i l'adolescència, així com actuacions relacionades amb la nostra Associació.

S'adreça tant a adults (professionals i famílies) com a infants i adolescents, i té un caràcter fonamentalment sensibilitzador i divulgatiu.
 
 
 
PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca