• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

El tractament informàtic de les dades personals obtingudes a través d’Internet és subjecte a la mateixa normativa que el tractament en general de les dades, i que té com a objectiu principal la salvaguarda del dret fonamental a la intimitat de les persones afectades.

A Espanya la normativa aplicable és la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE).

En compliment d’aquesta normativa, us informem que les dades personals que ens faciliteu mitjançant els sistemes inclosos en aquesta web passaran a formar part d’una base de dades, la titularitat i responsabilitat de la qual és de l'Associació per a la Promoció i la Defensa dels Drets dels Infants i Adolescents (APRODEF), amb la finalitat de desenvolupar els seus objectius estatutaris.

Entenem que la tramesa lliure i voluntària d’informació per part d’un usuari a través de qualsevol dels sistemes inclosos en aquesta web implica el seu consentiment explícit per procedir al tractament automatitzat per part de la nostra Associació de les dades aportades. Així mateix, us informem del dret que us assisteix a accedir en tot moment al contingut d’aquesta informació i a rectificar-la o cancel·lar-la si així ens ho notifiqueu per escrit.

L'APRODEF assegura la confidencialitat de la informació que ens hàgiu aportat, i garanteix que en cap cas serà cedida a terceres persones o a altres organitzacions sense el vostre consentiment explícit.

El fet de ser inclòs a la nostra base de dades comporta tanmateix el consentiment per part de l’usuari per rebre comunicacions de la nostra Associació sobre informacions que puguem considerar d’interès per a aquest.

El programari sota el qual funciona aquest lloc web pot recollir en determinades ocasions, i mentre l’usuari navega normalment per les seves pàgines, algunes dades personals la transmissió de les quals és inseparable de l’estructura amb la qual han estat dissenyats els protocols de comunicació d’Internet. Aquesta informació no és recopilada amb l’objectiu d’identificar els usuaris, sinó que s’utilitza exclusivament per obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web i controlar el seu correcte funcionament a nivell tècnic, i en tot cas es cancel·la immediatament després de fer-la servir.

La informació, que si es creués amb altres dades existents en altres organitzacions externes que recopilen dades de l’usuari (proveïdor d’accés a Internet, empresa de telefonia, etc.), podria oferir en determinades circumstàncies una identificació d’aquest, només seria conservada i facilitada per l'APRODEF en cas de rebre un requeriment judicial al respecte.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest tema, així com per sol·licitar la consulta, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, podeu adreçar-vos a:

Associació per a la Promoció i la Defensa
dels Drets dels Infants i Adolescents
Àrea de Coordinació i Serveis
Unitat de Tecnologies de la Informació
i la Comunicació


Sant Ignasi, 38, baixos
08340 Vilassar de Mar (Barcelona, Espanya)
Tel (+34) 93 759 75 85 - Fax (+34) 93 759 75 85
Correu electrònic

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca