On som

Estem ubicats a la localitat de Vilassar de Mar (Maresme), a 28 km de Barcelona, a 6 km de Mataró, i a 21 km de Granollers, en el centre de la ciutat, al carrer Sant Ignasi, 38, baixos.

Veure mapa [2]
 

Distribució dels espais

El local de Divertit, situat a peu de carrer, comprèn una superfície de 200 m2, distribuïda de la següent forma:

  • Àrea d'acollida: recepció d'infants, famílies, professionals i visitants en general. Conté també informació i documentació diversa.
  • Àrea de joc: els infants més petits poden jugar individualment o en grup de forma lliure o guiada, i utilitzant gran quantitat de recursos lúdics i educatius al seu abast.
  • Àrea d'activitats organitzades: aquest espai s'utilitza per realitzar activitats diverses per a infants més grans i per a famílies i professionals, com ara jocs grupals estructurats, activitats extraescolars, tallers especialitzats, xerrades, debats, etc.
  • Àrea d'administració i gestió i espai de magatzem.
  • Sanitaris i canviador.

 

Gal.leria d'imatges

Polsa els botons situats a la part inferior de la fotografia per avançar o retrocedir. El primer botó et permet visualitzar totes les fotografies automàticament.

 

 

Altres

Divertit és un establiment legalment registrat a l'Ajuntament de Vilassar de Mar, compleix totes les condicions de seguretat i de salubritat exigides per la normativa vigent, i disposa d'una pòlissa d'assegurança que cobreix els usuaris/àries i treballadors/es.