• warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Informacions relacionades amb les actuacions desenvolupades per l'Associació i el seu funcionament

Divertit organitzarà el proper mes de setembre un nou taller de teatre adreçat a infants de 4 a 8 anys.

 

Com cada any Divertit organitza un casal durant els mesos d’estiu adreçat als més petits

 

 

L'Espai Divertit ha presentat avui la seva memòria d'activitats de l'any 2009. Durant el darrer any han utilitzat els seus serveis un total de 2.777 persones, amb un  increment en relació al període anterior.

 

 

 

 

Durant l’any 2009 han assistit 1.245 persones, entre pares, mares i infants, a les festes infantils que organitza l’Espai Divertit per celebrar moments especials com ara aniversaris, onomàstiques, festes de final de curs, trobades...

Amb motiu del 20è aniversari de l'aprovació per part de Nacions Unides de la Convenció dels Drets dels Infants, l'Observatori dels Drets de la Infància, organisme depenent de la Secretaria d'Infància i Adolescència del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, promou un manifest titulat "Compromís vers la infància davant el 20è Aniversari de la Convenció", i fa una crida per tal que organitzacions, professionals i ciutadans/es particulars s'hi adhereixin.

La nostra Associació s’uneix a una campanya internacional que vol aconseguir que la Convenció dels Drets dels Infants de les Nacions Unides compti amb un procediment que permeti els propis infants i adolescents, les organitzacions no governamentals, i qualsevol ciutadà/ana en general denunciar directament situacions de violació dels drets dels nens i nenes.

S'ha obert la inscripció per a aquest taller, adreçat a infants de 5 a 10 anys, i que treballa la psicomotrocitat i la creativitat a través del circ.

L'Associació i l'establiment Divertit formalitzen per escrit l'acord de col.laboració conjunta que havien establert provisionalment el mes de març 2009, i pel qual venien regint les seves relacions fins ara.

L'Associació compta des d'avui amb un espai a la Xarxa al qual anirà dotant progressivament de continguts relacionats amb l'organització i els seus àmbits d'actuació.

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca