• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

 

 

Durant l’any 2009 han assistit 1.245 persones, entre pares, mares i infants, a les festes infantils que organitza l’Espai Divertit per celebrar moments especials com ara aniversaris, onomàstiques, festes de final de curs, trobades...

En total s’han celebrat 31 festes aquest any que ara acaba, i han participat 509 infants d’1 a 7 anys, acompanyats de 736 pares, mares i altres familiars. Els col.lectius d’edat més freqüents han estat els dels infants de 4 i 5 anys, que sumen un 71 % del total.

El servei d’organització de festes infantils va néixer amb la creació de l’Espai Divertit l’any 2004 i ha tingut sempre molt bona acollida, de forma que molts usuaris/àries han volgut repetir l’experiència amb nosaltres.

Les festes s’acostumen a organitzar els dissabtes i diumenges en dues franges horàries (d’11 a 13 h. i de 17 a 19 h.), però també es poden encarregar puntualment en altres moments de la setmana, preferentment festius.

Divertit posa a la disposició dels infants i dels adults acompanyants una sala equipada i decorada expressament per a l'ocasió, amb un ambient acollidor, que fomenta la diversió, i que compta amb les condicions d'higiene i de seguretat necessàries. S'inclou música, jocs i altres elements lúdics i educatius, així com un/a monitor/a que dinamitza les activitats amb els infants i el grup de pares i mares. Les activitats s'adapten a les edats i característiques dels infants participants d'acord amb els desitjos expressats per l'usuari/ària que encarrega la festa.

Els usuaris/àries han de portar el menjar (inclòs el pastís, si és el cas) i la beguda de la seva elecció i estris com ara plats i gots de plàstic. Els infants participants han de portar mitjons antilliscants; els pares s'han de responsabilitzar, una vegada acabada la festa, de recollir tots els estris utilitzats i llençar-los a la bossa que aporta Divertit, així com de respectar l'hora de finalització de la festa. I sobretot han de tenir ganes de divertir-se i passar una estona junts pares, mares i fills/es!!!

 

Visitar la pàgina dedicada a les festes infantils 

 

La vostra valoració: Cap Valoració mitja: 4 (1 vot )
PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca

Novetats - Novedades - News