• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

S'ha obert la inscripció per a aquest taller, adreçat a infants de 5 a 10 anys, i que treballa la psicomotrocitat i la creativitat a través del circ.

 

 

APRODEF - Unitat de Relacions Externes i Comunicació
Vilassar de Mar, 23 setembre 2009


Les activitats motrius expressives dels jocs de circ conformen una important eina de desenvolupament de les relacions socioculturals de forma agradable; ajuden al desenvolupament de varis aspectes de la conducta humana perquè inclouen una dimensió estètica, creativa i expressiva de la motricitat impulsant el domini corporal i estètic, components essencial del joc.

Des d’un espai que promou el joc com a eina d’aprenentatge integral per als nostres nens i nenes, obrim un taller de tècniques de circ al qual convidem a participar a infants de 5 a 10 anys.

El taller s’articula a través d’un pla de treball progressiu i personalitzat, així els infants finalitzen el curs amb una bona base. El taller es divideix en dues parts, una més tècnica que inclou els malabars i les acrobàcies, i una part més expressiva amb teatre, expressió corporal, dansa i moviment.


Horaris

* Dimarts de 17.45 a 18.45 h (infants de 5 a 7 anys)
* Dimecres de 17.45 a 18.45 h (infants de 8 a 10 anys)

Preu

30 € (inclou tot el material necessari)

Dates d’inici

Dimarts 13 octubre i dijous 15 octubre 2009.
Places limitades a 10 infants per grup.

Full informatiu sobre l'activitat

La vostra valoració: Cap Valoració mitja: 1 (1 vot )
PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca

Novetats - Novedades - News