• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

L'Associació i l'establiment Divertit formalitzen per escrit l'acord de col.laboració conjunta que havien establert provisionalment el mes de març 2009, i pel qual venien regint les seves relacions fins ara.

 

 

APRODEF - Unitat de Relacions Externes i Comunicació
Vilassar de Mar, 12 setembre 2009

El president de l'APRODEF i el propietari de l'establiment Divertit han signat avui un Conveni de Col.laboració entre les dues entitats i que regularitza per escrit els pactes de cooperació conjunta que havien acordat el passat mes de març 2009.

El Conveni s'ha signat una vegada l'APRODEF ha obtingut la personalitat jurídica necessària per part del Departament de Justícia de la Generalitat, i després de ser aprovat formalment per la Junta de Govern en reunió celebrada en el dia d'ahir.

Mitjançant aquest Conveni les dues entitats col.laboraran estretament a partir d'ara en actuacions relacionades amb la promoció i la defensa dels drets dels infants i adolescents i la lluita contra els maltractaments infantils, i intercanviaran i compartiran recursos. Així mateix, gestionaran conjuntament l'establiment Divertit, el qual, sense perdre la seva pròpia personalitat legal independent, s'integrarà per mitjà d'un Centre de Serveis amb la resta de programes i activitats de l'Associació. Finalment, la seu central de l'Associació s'estableix provisionalment a l'edifici ja ocupat per Divertit.

L'acord de col.laboració permetrà potenciar les activitats i serveis desenvolupats actualment a Divertit, i dotarà l'Associació d'una infraestructura inicial a partir de la qual podrà engegar els seus programes i actuacions.

Cap vot encara
PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca

Novetats - Novedades - News