• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

L'Associació compta des d'avui amb un espai a la Xarxa al qual anirà dotant progressivament de continguts relacionats amb l'organització i els seus àmbits d'actuació.

 

 

APRODEF - Unitat de Relacions Externes i Comunicació
Vilassar de Mar, 3 agost 2009

Internet és una eina molt important i eficaç per difondre les actuacions d'una organització a un gran nombre de persones. Per aquest motiu, la nostra Associació ha volgut comptar des del principi amb una presència a la Xarxa i ha dissenyat la web que esteu visitant.

De moment hi ha pocs continguts disponibles: informació general sobre l'Associació i els seus programes, els fòrums, i una web específica dedicada a l'Espai Divertit. Però la nostra voluntat és anar ampliant progressivament el lloc web amb informació i documentació d'interès. En aquest sentit aviat veuran la llum dos projectes que considerem molt interessants: el butlletí Colors i el Punt d'informació sobre infància i adolescència (PINF).

Així mateix, els Fòrums, com a espai de participació col·lectiva, s'aniran potenciant de forma gradual d'aquí fins a finals d'any. Una altra zona que en breu serà totalment operativa serà l'Extranet, que ens permetrà agilitzar la comunicació amb els nostres socis i sòcies.

Un altre punt que ens ha semblant important garantir des del principi ha estat la internacionalització del nostre lloc web. Així, es compta ja amb versions en català, castellà i anglès de la majoria de continguts. També hem implementat un sistema automàtic per mitjà del qual, els visitants poden visualitzar certes parts de la nostra web en un d'aquests tres idiomes depenent de la llengua que tinguin configurada al seu navegador.

Confiem que la nostra web us sigui d'utilitat, i us animem a visitar-la periòdicament per veure les novetats o bé subscriure-us a alguna de les eines que oferim per mantenir-vos informats/des.

Cap vot encara
PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca

Novetats - Novedades - News