Versió per imprimirSend by email

Et donem la benvinguda a la web de l'Associació per a la Promoció i la Defensa dels Drets dels Infants i Adolescents (APRODEF), una organització no governamental sense ànim de lucre que treballa en la protecció dels drets dels nens i nenes i dels i les adolescents.

Els infants i adolescents tenen els seus propis drets. És la nostra responsabilitat com a adults conèixer aquests drets, respectar-los, defensar-los, i promocionar-los. També tenim l’obligació de lluitar activament contra la vulneració d’aquests drets i combatre situacions de maltractament.

La nostra Associació pretén contribuir amb els seus programes i activitats, i en estreta col-laboració amb altres entitats privades i amb les Administracions públiques, a estendre el coneixement i l'ús dels drets dels infants i adolescents, prevenir situacions de risc social, lluitar contra els maltractaments infantils, i proporcionar a la població infantil i adolescent en general, i a les seves famílies i els i les professionals, eines que afavoreixin el seu desenvolupament integral harmònic.

Per poder aconseguir tot això necessitem la teva col·laboració activa. Ens ajudaràs?