• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

 

Informació general

El titular i propietari de la pàgina web, així com dels dominis web, FTP i de correu aprodef.org és l'Associació per a la Promoció i la Defensa dels Drets dels Infants i Adolescents (APRODEF), domiciliada al carrer Sant Ignasi, 38, baixos, 08340 Vilassar de Mar (Barcelona, Espanya), inscrita al Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 39.446-B, secció 1era, i amb NIF G-65143422.

Propietat intel.lectual

© Copyright 2009 Associació per a la Promoció i la Defensa dels Drets dels Infants i Adolescents (APRODEF). Tots els drets d’explotació són reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquest lloc web són propietat de l'APRODEF. Resta expressament prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Aquells elements de la web que poden ésser distribuïts lliurement figuraran expressament indicats, així com les condicions particulars a les quals és subjecta llur utilització.

Tanmateix resta expressament prohibit:

  • Presentar qualsevol pàgina pertanyent al lloc web en una finestra que no pertanyi a l'APRODEF mitjançant tècniques de disseny de marcs o "framing".
  • La inserció de qualsevol imatge inclosa al lloc web en una pàgina que no sigui de l'APRODEF mitjançant tècniques de vinculació en línia o “in line linking”.
  • La utilització del qualsevol element inclòs al lloc web que causi perjudici a l'APRODEF d’acord amb la normativa vigent.

Responsabilitat sobre els continguts de la web

L'APRODEF no assumeix cap responsabilitat sobre les infraccions que puguin cometre els usuaris que visiten el lloc web o que utilitzin els recursos pertanyents als dominis associats sense autorització ni tenir-hi dret, o dels danys i perjudicis causats per la utilització inadequada d’aquest lloc web o dels derivats per la utilització d’informació present en aquest que per errors tècnics no hagi estat reproduïda correctament. L'APRODEF es reserva el dret d’actualització i modificació de tota la informació sense previ avís.

Responsabilitat sobre els enllaços externs

L'APRODEF no assumeix cap responsabilitat sobre la disponibilitat, el contingut, la veracitat i els errors en els enllaços externs als quals es pot accedir a través de la seva pàgina web i que pertanyen a persones o organitzacions alienes a la nostra entitat. La única finalitat d’aquests és oferir als nostres usuaris la possibilitat d’accedir a informacions que són considerades com de possible interès. Tots els enllaços externs presents al nostre lloc web, exceptuant aquells continguts continguts "sindicats" amb altres organitzacions, es presenten sempre en pàgines independents propietat dels llocs originaris.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola d’aplicació, en especial la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE).

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca