• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

Horari de funcionament

Divertit té obertes les seves instal·lacions de dilluns a divendres no festius de 8 a 19 hores.

Durant aquestes franges horàries les famílies poden portar quan vulguin els seus fills i filles durant el temps que necessitin. Les activitats i serveis específics tenen un horari restringit i una periodicitat establerta.

El servei es factura per hores i disposem de paquets d'hores i abonaments mensuals. Els ingressos obtinguts per la facturació de serveis i activitats es destinen íntegrament al funcionament de l'equipament i a la col.laboració amb les accions que desenvolupa l'Associació per a la Promoció i la Defensa dels Drets dels Infants i Adolescents (APRODEF).

 

 

Activitats i serveis generals

Aquestes activitats i serveis es desenvolupen al llarg de la jornada, alguns en moments prèviament programats, altres en funció de la dinàmica i de les característiques específiques dels infants participants:

 • Joc lliure individual o grupal: els infants elegeixen ells mateixos el seus jocs, adaptats a la seva edat, sols o en companyia, de l'extens estoc que hi ha disponible.
 • Joc estructurat individual o grupal: els/les educadors/es proposen jocs concrets en funció de la programació establerta i d'acord amb el projecte educatiu, i es treballen diversos aspectes relacionats amb el desenvolupament de cada infant.
 • Estimulació i reforç educatius: es desenvolupen regularment activitats que, sota una forma igualment lúdica, cerquen reforçar habilitats educatives i hàbits, estimular l'aprenentatge, la creativitat, l'expressió, i el desenvolupament motòric, social, i psicoafectiu. En funció de cada edat poden adoptar la forma de tallers, lectura i representació de contes, assemblees, treball amb les noves tecnologies, activitats relacionades amb festes tradicionals, etc.
 • Acompanyament alimentari: els infants, si la família així ho necessita i proporciona ella mateixa els aliments ja cuinats i degudament empaquetats, poden esmorzar, dinar i/o berenar a Divertit. Durant aquests moments els/les educadors/es aprofiten per treballar amb els infants els hàbits higiènics i alimentaris.

 

 

Activitats i serveis específics

Aquestes activitats i serveis es realitzen en horaris especials i es contracten per separat. Cadascuna d'elles té criteris d'admissió diferenciats i dinàmiques específiques:

 • Festes infantils: Divertit organitza festes per a grups d'infants i adolescents amb motiu d'aniversaris, onomàstiques o altres ocasions especials. Proporciona l'espai i tota la infraestructura necessària (exceptuant el menjar i la beguda, que és aportat directament per les famílies), i un servei d'animació d'acord amb les necessitats i preferències dels joves protagonistes.
 • Acompanyament escolar: es poden realitzar acompanyaments o recollides d'escola a aquells infants que ho necessitin. L'entrada o la sortida d'aquest servei s'efectua des de Divertit, i els infants romanen allà el temps necessari, prèviament o posteriorment a l'acompanyament, segons els cas.
 • Classes d'anglès: per a infants de 2 a 8 anys, en col.laboració amb Kids&Us School of English Premià, seguint la metodologia exclusiva internacional Kids&Us (TM).
 • Tallers de màgia: per a infants fins a 12 anys.
 • Servei de reforç escolar: per a infants i adolescents d'educació primària.
 • Activitats per a escoles: a petició dels centres educatius es poden programar activitats i tallers específics a les instal·lacions de Divertit o a les pròpies escoles.
 • Altres activitats extraescolars: si un grup d'infants o adolescents és interessat en una activitat concreta també es pot organitzar des de Divertit. Suggereix-nos nous projectes!

 

 

Projecte de suport educatiu a les famílies (PROSEF)

Divertit ofereix un servei d'orientació i recolzament educatiu per a les famílies usuàries, i organitza periòdicament de forma gratuïta xerrades i debats oberts a tota la comunitat sobre temes d'interès relacionats amb la infància i l'adolescència.

 

 

Servei de Formació (SEFORM)

Divertit ofereix també activitats de formació sobre drets dels infants i adolescents i maltractaments infantils per a professionals d'institucions públiques i privades que treballen en el camp de l'educació formal o no formal, l'educació social, el treball social, el lleure, la salut, el dret, o altres.

 

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca