• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

Què és Divertit

"El joc afavoreix l'adquisició de l'autonomia, l'autoconfiança, i la creativitat, i contribueix a la formació de la personalitat"

 

 

L'Espai Divertit és un centre de suport familiar, un servei lúdic i educatiu per a infants i les seves famílies ubicat a Vilassar de Mar (Maresme), creat el juny de 2004, i que pretén estimular la capacitat creativa dels nens/es, ajudant al seu desenvolupament social, psicomotriu, intel·lectual i emocional.

Som membres de la Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya (ALPIC), que agrupa a una quarantena de centres semblants al nostre.

Realitzem activitats de joc lliure per als més petits, així com diversos tallers (anglès, pintura, manualitats, màgia...) per a infants més grans, i xerrades per a mares i pares.

Oferim també orientació i recolzament psicoeducatius.

Díptic informatiu

 

Instal·lacions

Les nostres instal·lacions són àmplies i ben equipades, i compten amb totes les condicions necessàries establertes per la normativa per tal que els infants gaudeixin de les seves activitats en un entorn completament segur.

Coneix les instal.lacions

 

Filosofia de treball

Els infants són persones amb necessitats específiques i tenen uns drets que cal conèixer i respectar. Independentment de com evolucionin a la seva vida adulta, tenim l'obligació de proporcionar-los un present de qualitat i adequat per a ells.

Coneix el projecte sòcioeducatiu

 

Serveis i activitats

Divertit és un espai actiu que promou l'intercanvi i la participació, i per això desenvolupa nombroses activitats específiques adreçades als infants i les seves famílies que fomenten aquests valors.

Coneix els serveis i activitats

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca