• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

Principis rectors

Divertit és un establiment que promou activament el coneixement i el respecte als drets dels infants i integra aquests objectius en el seu funcionament i el desenvolupament de totes les seves activitats. En aquesta línia comparteix les finalitats i els principis rectors generals que defensa l'APRODEF, entitat amb la qual es vincula mitjançant un conveni de col·laboració.

 

 

El dret a jugar

Jugar és un dret inalienable dels tots/es els nens i nenes, tant important com la resta de drets que tenen reconeguts. El joc els proporciona nombroses habilitats i afavoreix un desenvolupament sa i harmònic en tots els seus àmbits de vida:

  • Construcció de la individualitat: el joc permet l'auto coneixement i mesurar les possibilitats personals; desenvolupa l'autoestima, l'autocontrol, l'autonomia i la creativitat.
  • Desenvolupament de la sociabilitat: el joc facilita els nens i nenes la relació amb altres infants i amb els adults; els ajuda a aprendre a moderar els seus desitjos i a consensuar els seus punts de vista amb altres persones; els fa adonar-se dels sentiments i la forma de pensar diferents dels seus companys i companyes de joc.
  • Habilitats per interactuar constructivament en grup: el joc estimula la cooperació de cara a un objectiu comú, facilita la interiorització de regles i actituds, canalitza l'agressivitat cap a formes socialment acceptades, atenua l'egocentrisme i l'oposicionisme, i és una eina excel·lent per abordar el conflicte i aprendre a reconduir-lo.
  • Desenvolupament psicoafectiu i educatiu: el joc alimenta la pròpia vàlua dels infants, però els ensenya que els altres també són persones tan importants com ells/es mateixos/es; els proporciona reptes que han de superar seguint sempre unes normes que són les mateixes per a tothom, estimula el seu desig d'aprenentatge, la capacitat d'observar, d'imitar, i de reflexionar sobre allò que observen; promou la capacitat crítica, el diàleg, i la capacitat de preguntar; els proporciona en definitiva unes eines intel·lectuals, afectives, motrius i d'hàbits que els seran indispensables per a la seva correcta formació educativa i de valors, i per ser feliços/es en l'immediat present i en el seu futur com a adults.

 

 

Com treballem

L'infant és sempre el centre de totes les activitats que es realitzen a Divertit. Cada edat i cada nen/a presenten unes característiques i necessitats diferenciades, i nosaltres ens hi adaptem amb l'objectiu que el nostre recurs representi en tot moment una experiència satisfactòria i enriquidora.

La família és fonamental en el creixement dels infants, i per aquesta raó les nostres activitats promouen la seva participació activa. Volem que la relació dels pares i les mares amb Divertit sigui constant, fluïda i estreta, i que acompanyin en la mesura de les seves possibilitats les vivències dels seus fills i filles. Paral·lelament també organitzem activitats específicament adreçades a les famílies, que proporcionen orientacions i consells per abordar millor les situacions de la vida quotidiana que es produeixen amb els infants a casa o a l'escola.

 

 

Projecte sòcioeducatiu

Divertit és un establiment especialitzat en l'àmbit lúdicoeducatiu, que funciona des de l'any 2004 amb criteris professionals i amb la màxima rigorositat deontològica. Disposem d'un Projecte Sòcioeducatiu a disposició de totes les famílies, un resum del qual es pot consultar aquí.

 

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca