• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/aprodef.org/httpdocs/web/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
Versió per imprimirSend by email

 

Celebrar moments especials

Divertit us ofereix la possibilitat d'organitzar festes privades per als vostres fills i filles (fins als 6 anys) per celebrar diversos esdeveniments, com ara aniversaris i onomàstiques, festes de fi de curs, comiats i benvingudes, o qualsevol altra ocasió especial que ho requereixi.

 

 

Què ofereix Divertit

Divertit posa a la disposició dels infants i dels adults acompanyants una sala equipada i decorada expressament per a l'ocasió, amb un ambient acollidor, que fomenta la diversió, i que compta amb les condicions d'higiene i de seguretat necessàries. S'inclou música, jocs i altres elements lúdics i educatius, així com un/a monitor/a que dinamitza les activitats amb els infants i el grup de pares i mares. Les activitats s'adapten a les edats i característiques dels infants participants d'acord amb els desitjos expressats per l'usuari/ària que encarrega la festa.

 

 

Què aporten els usuaris/àries

Els usuaris/àries han de portar el menjar (inclòs el pastís, si és el cas) i la beguda de la seva elecció i estris com ara plats i gots de plàstic. Els infants participants han de portar mitjons antilliscants; els pares s'han de responsabilitzar, una vegada acabada la festa, de recollir tots els estris utilitzats i llençar-los a la bossa que aporta Divertit, així com de respectar l'hora de finalització de la festa. I sobretot han de tenir ganes de divertir-se i passar una estona junts pares, mares i fills/es!!!

 

 

Horaris i condicions

Les festes es celebren preferentment els dissabtes i els diumenges, entre les 11,00 i les 13,00 h, o les 17,00 h i les 19,00 h. Cal encarregar el servei com a mínim amb quinze dies d'antelació i dipositar un avançament de l'import total en el moment de contractar-lo. Els assistents poden ser tant grups petits com grans. La contractació es pot realitzar directament als locals de Divertit, per telèfon (93 759 75 85), o, mitjançant aquest formulari  en línia, escrivint-nos un correu electrònic. També podeu utilitzar aquestes mateixes vies si voleu demanar més informació.

 

 

PINF - Notícies
Enllaços

ALPIC - Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya

CRIN - Child Rights Information Network

Kids&Us - School of English - Premià de Mar


Curs sobre prevenció contra l'explotació sexual infantil


Cerca